Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz oda kapısı görmek

Rüyada beyaz oda kapısı görmek

Rüyada beyaz oda kapısı görmek hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, bedeninin şifa bulacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz oda kapısı gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz bir arkadaşınız sizin için yapmasını istediğiniz bazı şeyleri ihmal etmiş olabilir.

Rüyada beyaz oda kapısı görmek rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada oda kapısını kilitlemek yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, yanlış kararlar vereceğine rivayet eder.

Rüyada oda kapısının kırıldığını görmek hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine işarettir.

Rüyada oda kapısını kapatmak kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, yurtdışına gidileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oda kapı açmak onların kıymetini bileceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yatak odası kapısı görmek eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına delalet eder.

Rüyada oda kapısını açmak çektiği sıkıntıların daha da artacağına, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına tabir olunur.

Rüyada oda kapı görmek kariyerinin yükseleceğine, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, kısmetlerinin de kapanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments