Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz lor görmek

Rüyada beyaz lor görmek

Rüyada beyaz lor görmek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin kötüye gideceğine, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, zorlanacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada beyaz lor gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili veya özel yaşamınızı ilgilendiren konuları açmanız durumunda kapatmak çok zor olabilir.

Rüyada beyaz lor görmek hayatına bolluk ve bereket geleceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına delalettir.

Rüyada lor yemek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada lor görmek büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada lor böreği yemek büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz tabak yıkamak hayırlı günlerin geleceğine, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına delalettir.

Rüyada araba beyaz görmek para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz goril görmek maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz şahin araba görmek hayırlı işlerde yer alacağına, yiyip içeceğine, dertlerin ve sorunların biteceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments