Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarlada lahana görmek

Rüyada tarlada lahana görmek

Rüyada tarlada lahana görmek yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, imkânsızı başaracağına, düşman olduklarının anlaşılacağına, onurlu bir hayat süreceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, rütbenin yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tarlada lahana gördüyseniz:

  • Seyahat ederken veya kısa yolculuklar esnasında etrafınıza dikkatle bakmanızda fayda var.

Rüyada lahana tarlası görmek kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tarlada lahana görmek elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz lahana tarlası görmek yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada lahana dolması pişirmek borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada lahana topladığını görmek helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bahçede kara lahana görmek hayattan alınan zevkin daha da artacağına, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine delalet eder.

Rüyada kara lahana yemek bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada lahana sarma görmek yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, onlar tarafından çok sevileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments