Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz küvet görmek

Rüyada beyaz küvet görmek

Rüyada beyaz küvet görmek ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, önemli yerlere geleceğine, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, duaların ve tövbelerin kabul olacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına yorulur.

Rüyada beyaz küvet gördüyseniz:

  • Bir ilişkinize zarar vermek istemiyorsanız, duygularınızı kontrol altında tutmalı, sakinliğinizi korumalısınız.

Rüyada beyaz küvette yıkanmak kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına işarettir.

Rüyada beyaz küvet görmek aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine delalettir.

Rüyada küvet temizlediğini görmek tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, ağız tadının da hep yerinde kalacağına alamet eder.

Rüyada küvette olduğunu görmek ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, sorunlarından arınacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine işarettir.

Rüyada bebek küveti görmek kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, meşakkate düşeceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada banyo küveti görmek aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada küvet doldurmak sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küveti yıkamak işinde terfi edeceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments