Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kuşu görmek

Rüyada beyaz kuşu görmek

Rüyada beyaz kuşu görmek sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, amaçlarının da gerçekleşeceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz kuşu gördüyseniz:

  • Duygu durumunuz veya çevrenizdeki kişilerin duygu durumları istikrarsızlık gösterebilir.

Rüyada beyaz muhabbet kuşu görmek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada siyah beyaz muhabbet kuşu görmek gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, kişinin evlatlarının artacağına, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi beyaz muhabbet kuşu görmek ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına işaret eder.

Rüyada beyaz renkli muhabbet kuşu görmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine alamet eder.

Rüyada beyaz tavus kuşu görmek hem işinde başarılı olacağına, gözden düşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küçük beyaz kuşlar görmek borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, yeni bir hayat kuracağına, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına alamet eder.

Rüyada beyaz muhabbet kuşu yakalamak başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, etrafına güzel insanların dolacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz kuşu görmek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments