Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aile fertleri görmek

Rüyada aile fertleri görmek

Rüyada aile fertleri görmek rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada aile fertleri gördüyseniz:

  • Tutkuyla yaklaştığınız aktivitelerin içinde yer almanız yeni kişilerle tanışmanızı sağlayabilir.

Rüyada aile fertleriyle tartışmak rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine delalet eder.

Rüyada aile fertlerini görmek buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına tabir olunur.

Rüyada aile fertlerinin öldüğünü görmek verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada aile fertleriyle kavga etmek elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, geçiminin güçleşeceğine, yapılan ahlaksız davranışlara alamet etmektedir.

Rüyada aile fertleri görmek sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada aile fertlerini bir arada görmek atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına işarettir.

Rüyada aile fertlerinden birinin öldüğünü görmek kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada aile kavga görmek kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, rahatının kaçacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments