Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kedinin öldüğünü görmek

Rüyada beyaz kedinin öldüğünü görmek

Rüyada beyaz kedinin öldüğünü görmek bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kedinin öldüğünü gördüyseniz:

  • Arada bir onları dürtmeniz iyi olabilir.

Rüyada beyaz kedinin öldüğünü görmek çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz kediyi öldürmek yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, acı veren kazalara, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına yorulur.

Rüyada beyaz kedi öldürmek bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine tabir olunur.

Rüyada birinin kedi öldürdüğünü görmek kısmet alacağına, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kediyi öldü görmek sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına inanılır.

Rüyada kedinin fareyi öldürdüğünü görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine delalet eder.

Rüyada kedinin öldürülmesini görmek huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedi öldüren köpek görmek işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, yeni şeyler keşfedeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments