Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aile büyüklerini görmek

Rüyada aile büyüklerini görmek

Rüyada aile büyüklerini görmek tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, hep onlara layık olmaya çalışacağına, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine delalet eder.

Rüyada aile büyüklerini gördüyseniz:

  • Sabit fikirli veya inatçı kişiler sabrınızı zorlayabilir.

Rüyada aile büyüğü görmek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, Tövbe Edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada aile büyüklerinin elini öpmek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine delalettir.

Rüyada aile büyükleriyle kavga etmek az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, hayırlı işlere girileceğine işarettir.

Rüyada ölmüş aile büyüğünü görmek kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, huzurlu günlerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada aile büyüklerinden birinin öldüğünü görmek kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sorunları başarıyla çözmeye işarettir.

Rüyada aile büyüğünü görmek gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, evlilik yolunda engeller çıkacağına, büyük borçlar alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük aile görmek sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, insanlar tarafından tanınacağına tabir olunur.

Rüyada ölen bir aile büyüğünü görmek sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments