Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aile büyüğünü görmek

Rüyada aile büyüğünü görmek

Rüyada aile büyüğünü görmek dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada aile büyüğünü gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınızla iletişim kurmanız bazı olayları farklı şekilde görmenizi sağlayabilir veya yeni fırsatların önünü açabilir.

Rüyada aile büyükleriyle kavga etmek maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına işaret eder.

Rüyada aile büyüklerinden birinin öldüğünü görmek daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada aile büyüğünü görmek hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, karanlığın biteceğine, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına tabir olunur.

Rüyada ölen bir aile büyüğünü görmek haneye bolluk ve berekete dolacağına, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

Rüyada ölmüş aile büyüğünü görmek iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, stresten uzaklaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada aile büyüklerini görmek ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada aile büyüğü görmek yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölen aile büyüklerini görmek güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments