Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ahududu reçeli görmek

Rüyada ahududu reçeli görmek

Rüyada ahududu reçeli görmek iyi geçiminin biteceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada ahududu reçeli gördüyseniz:

  • İmajınızı yenilemek isteyebilirsiniz.

Rüyada ahududu reçeli yemek kendi ailesi ile de arasının açılacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ahududu reçeli görmek ağız tadının bozulmayacağına, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına alamet eder.

Rüyada ahududu yemek zarar getirecek bir yoldan dönmeye, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine işaret eder.

Rüyada ahududu ağacı görmek ayrılanların kavuşacağına, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, maddi anlamda güçleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada ahududu almak kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, çalışmalarının karşılığını alacağına yorulur.

Rüyada ahududu toplamak aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine delalettir.

Rüyada ahududu görmek yaşanan bütün sorunların biteceğine, kendisiyle de gururlanacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına tabir olunur.

Rüyada elma reçeli görmek alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments