Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ahududu almak

Rüyada ahududu almak

Rüyada ahududu almak yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına delalet eder.

Rüyada ahududu almak gördüyseniz:

  • Bazı yeni sorumluluklar altına girmeniz gerekiyor.

Rüyada ahududu reçeli yemek ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine işaret eder.

Rüyada ahududu görmek herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına işarettir.

Rüyada ahududu yemek bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, yakında güzel haberler alarak sevineceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ahududu reçeli görmek çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına delalet eder.

Rüyada ahududu ağacı görmek arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, iyiliklerden yüz çevirmeye, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ahududu toplamak zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine rivayet eder.

Rüyada ahududu almak psikolojik sorunların geride kalacağına, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments