Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz gelinlikle kendini görmek

Rüyada beyaz gelinlikle kendini görmek

Rüyada beyaz gelinlikle kendini görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz gelinlikle kendini gördüyseniz:

  • Hayatınıza veya işinize karışan kişilere izin vermemelisiniz.

Rüyada başkasını beyaz gelinlikle görmek kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, bereketli işler yapacağına yorulur.

Rüyada birinin beyaz gelinlik giydiğini görmek talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, huzuru yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz gelinlik aramak büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah beyaz gelinlik giymek her zaman hak ettiğini alacağına, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine işaret eder.

Rüyada beyaz gelinlik ve damatlık görmek ters giden işlerin de düzeleceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına inanılır.

Rüyada siyah gelinlik beyaz duvak giymek girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli kadının beyaz gelinlik giymek bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, makbul olan şeylere alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının beyaz gelinlik giydiğini görmek büyüyeceğine, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments