Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz gecelik giymek

Rüyada beyaz gecelik giymek

Rüyada beyaz gecelik giymek hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz gecelik giymek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin tavsiyelerine kulak vermeniz gerekiyor.

Rüyada beyaz gecelik giymek kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz gecelik giydiğini görmek ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine delalettir.

Rüyada beyaz gece kıyafeti giymek elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz gece elbisesi giymek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine rivayet eder.

Rüyada saten beyaz gecelik giymek adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine yorulur.

Rüyada lacivert gecelik giymek orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı gece elbisesi giymek aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, dertlerin artacağına yorulur.

Rüyada yeni gecelik giymek çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments