Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elma toplamak

Rüyada elma toplamak

Rüyada elma toplamak büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına, fesat ve kötü kimselerden olacağına, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, karşısına iyi insanların çıkacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına delalettir.

Rüyada elma toplamak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler yeterince dikkat ettiğinizin farkında olmadan hareket edebilirler.

Rüyada denizden elma toplamak çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yerden kırmızı elma toplamak işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Rüyada ağaçta elma toplamak işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağaçtan yeşil elma toplamak elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada nar ve elma toplamak yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada ekşi elma toplamak kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı elma toplamak işlerinde bereket olacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada elma toplamak her açıdan farklılıklar olacağına, çaresiz ve çözümsüz kalacağına, evlatlarından hayır bulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments