Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz elbiseyle görmek

Rüyada beyaz elbiseyle görmek

Rüyada beyaz elbiseyle görmek yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, işsizin iş bulacağına, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına alamet eder.

Rüyada beyaz elbiseyle gördüyseniz:

  • Romantizm ilişkilere iyi gelebilir.

Rüyada beyaz elbiseli subay görmek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz ve mavi elbise giymek mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz kısa elbise giymek moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada sarı beyaz elbise giymek kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz nişan elbisesi görmek adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz ve yeşil elbise görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, imkânsızı başaracağına işarettir.

Rüyada beyaz elbisenin kirlendiğini görmek sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, iş hayatının düzeleceğine delalet eder.

Rüyada kızının beyaz elbise giydiğini görmek rüya sahibinin kazancının artacağına, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments