Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz elbisenin kirlendiğini görmek

Rüyada beyaz elbisenin kirlendiğini görmek

Rüyada beyaz elbisenin kirlendiğini görmek aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, güzel günlerin geleceğine işarettir.

Rüyada beyaz elbisenin kirlendiğini gördüyseniz:

  • Belli tavsiye veya şikayetleri dile getirirken daha zarif cümleler kurulmasında fayda var.

Rüyada kirli beyaz elbise giymek yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, nahoş sözler işiteceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz elbisenin kirlendiğini görmek sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine delalet eder.

Rüyada kirli elbise çıkarmak kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, bir düşmanın kötü haberini almaya yorulmaktadır.

Rüyada elbisesi kirlenmek ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına alamet eder.

Rüyada kirmizi elbise giydiğini görmek güzel bir haneye sahip olunacağına, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine tabir olunur.

Rüyada elbisesini kirli görmek iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, sevdiği birini kırmaya, dünya hayatından yana da razı geleceğine alamet eder.

Rüyada kirli takım elbise görmek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına işaret eder.

Rüyada kirlenmiş elbise görmek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments