Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elbisesi kirlenmek

Rüyada elbisesi kirlenmek

Rüyada elbisesi kirlenmek yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, zorluğa düşeceğine, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, ayıplanacağına, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada elbisesi kirlenmek gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgilere göre analizler yapabilirsiniz.

Rüyada kirli elbise çıkarmak sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada kirmizi elbise giydiğini görmek düzenli bir işe girileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, çok güzel günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kirmizi nişan elbisesi giymek hayırlı terfiler alınacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına tabir olunur.

Rüyada elbisesinin kirlendiğini görmek yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kirli beyaz elbise giymek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına rivayet eder.

Rüyada kirmizi elbisesi giymek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, kazançlı çıkacağına, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada kirli elbiseyi yıkamak yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada kirli takım elbise görmek kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments