Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz diş taktırmak

Rüyada beyaz diş taktırmak

Rüyada beyaz diş taktırmak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, işlerin sarpa saracağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz diş taktırmak gördüyseniz:

  • Her iki durumda da, ortaya çıkabilecekleri hesaplayarak elinizden gelenin en iyisi yapmalısınız.

Rüyada beyaz diş taktırmak dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine rivayet eder.

Rüyada dişlere tel taktırmak uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dişe pırlanta taktırmak üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, iyi insanlar ile birlikte olunacağına inanılır.

Rüyada diş teli taktırmak kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada dişe tel taktırmak yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına rivayet eder.

Rüyada altın diş taktırmak kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, fakirliğinin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada takma diş taktırmak sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada dişlerine tel taktırmak kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments