Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz çember takmak

Rüyada beyaz çember takmak

Rüyada beyaz çember takmak gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, fedakârlıklar yapacağına işaret eder.

Rüyada beyaz çember takmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalara yaklaşımınız önem taşıyor.

Rüyada beyaz çember takmak alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı çember takmak bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada beyaz çember görmek istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, geçecek güzel bir ömre yorulmaktadır.

Rüyada asker çemberi görmek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi çember görmek yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, borçların gittikçe artacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Rüyada saç çemberi görmek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine yorulur.

Rüyada ateş çemberi görmek her istediğini elde edeceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil çember görmek deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments