Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateş çemberi görmek

Rüyada ateş çemberi görmek

Rüyada ateş çemberi görmek uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, emeğinden hayır göreceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, itibar göreceğine, hayli sağlam başarılara imza atacağına, bütün maksatlarının gerçekleşmesi işarettir.

Rüyada ateş çemberi gördüyseniz:

  • Kadınlarla olan ilişkileriniz tersleşebilir.

Rüyada ateş çemberi görmek işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, işlerine dört elle sarılacağına işaret eder.

Rüyada oyalı çember görmek hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına rivayet etmektedir.

Rüyada asker çemberi görmek sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine işarettir.

Rüyada pembe çember görmek güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına delalet eder.

Rüyada beyaz çember takmak özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, doyasıya sefasını süreceğine inanılır.

Rüyada çember örtü görmek kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz çember görmek kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mor çember görmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, rekabet edebilme gücünün artacağına, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments