Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi çember görmek

Rüyada mavi çember görmek

Rüyada mavi çember görmek tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına yorulur.

Rüyada mavi çember gördüyseniz:

  • Geçmişte sizin yanınızda durmuş bir kişi için özel bir şey yapabilirsiniz.

Rüyada mavi çember görmek iş kaybı yaşanacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, muradınıza ereceğinize rivayet etmektedir.

Rüyada ateş çemberi görmek rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına delalettir.

Rüyada saç çemberi görmek elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına işarettir.

Rüyada pembe çember görmek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine delalettir.

Rüyada kırmızı çember görmek aşık olacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, ana baba sözü dinlemeye tabir olunur.

Rüyada kırmızı çember takmak istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine işarettir.

Rüyada oyalı çember görmek onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına alamet etmektedir.

Rüyada mor çember görmek çok güzel olaylar yaşanacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments