Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz çarşaflı yatak görmek

Rüyada beyaz çarşaflı yatak görmek

Rüyada beyaz çarşaflı yatak görmek kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, hızlanacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, güzel davetler alacağına, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada beyaz çarşaflı yatak gördüyseniz:

  • Akla sığmayan veya sağlıklı görünmeyen koşullar, kurallar, zamanlamalar veya düzenlemeler konusunda size bazı sözler verdirmeye ya da imzalar attırmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada beyaz yatak çarşafı görmek İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına inanılır.

Rüyada yatağa beyaz çarşaf sermek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine inanılır.

Rüyada beyaz çarşaf ve yatak görmek elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz çarşaflı yatak görmek takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz çarşaflı yatakta yatmak yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah yatak çarşafı görmek çok zarar göreceğine, sorununu kolayca çözeceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına yorulur.

Rüyada mavi yatak çarşafı görmek büyük bir servete kavuşacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Rüyada yatak çarşafı düzeltmek sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments