Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabının tekini aramak

Rüyada ayakkabının tekini aramak

Rüyada ayakkabının tekini aramak inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada ayakkabının tekini aramak gördüyseniz:

  • Uzaklardan gelen bir haber parasal konulardaki sıkıntılarınızı hafifletebilir.

Rüyada ayakkabının tekini aramak küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada ayakkabı tekini aramak rüya sahibinin uyarı alabileceğine, takdir edileceği işler yapacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada terliğin tekini aramak birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabı tekini görmek yeni arkadaşlıklar kuracağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakkabının tekini suya düşürmek çeşitli tartışmalar yaşanacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada ayakkabının tekini kaybetmek işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada ayakkabı tekini giymek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayakkabının tekinin kaybolduğunu görmek geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments