Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz atın vurulduğunu görmek

Rüyada beyaz atın vurulduğunu görmek

Rüyada beyaz atın vurulduğunu görmek karanlık zamanların aydınlanacağına, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, kendi içindeki gücü keşfedeceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz atın vurulduğunu gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol edemezseniz planlarınız bozulabilir veya tadı kaçabilir.

Rüyada beyaz atın vurulduğunu görmek bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada atın vurulduğunu görmek inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, kazancının da artacağına işaret eder.

Rüyada büyük beyaz at görmek sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına işaret eder.

Rüyada beyaz at kesmek sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz at üzerinde görmek zorluklarla boğuşulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına inanılır.

Rüyada beyaz bir at görmek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, kazaya ve belaya yakın olacağına, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına delalet eder.

Rüyada beyaz at yıkamak yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine işaret eder.

Rüyada beyaz attan inmek iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, sorunların ve engellerin biteceğine, bir sebeple yataklara düşeceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments