Rüyada beyaz bir at görmek

Rüyada beyaz bir at görmek işinde geniş yetkilerle donatılacağına, ona mutluluk getireceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, anne duasının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz bir at gördüyseniz:

  • Dikkatli bir dinleyici olmanız ani hareketler yapmanızı engelleyebilir.

Rüyada beyaz at yıkamak makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada uçan kanatlı beyaz at görmek maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine işarettir.

Rüyada beyaz atın kovaladığını görmek gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz atın peşinden koşmak kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz at yakalamak sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz at beslemek sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz at kafası görmek ettiği bütün duaların kabul olacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına delalet eder.

Rüyada tek boynuzlu beyaz at görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, haksızlıklara maruz kalınacağına, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top