Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baba ve abi görmek

Rüyada baba ve abi görmek

Rüyada baba ve abi görmek canını sıkan şeyleri yeneceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, işlerin düze çıkarılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına inanılır.

Rüyada baba ve abi gördüyseniz:

  • Bazı konularda sizi zorlayan ya da iknaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada anne baba ve abi görmek sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına delalet eder.

Rüyada anne baba abi görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada baba abi görmek düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, hile ile mal elde etmeye, maddi sorunlarının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada abi ve babayı görmek kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına yorulmaktadır.

Rüyada baba ve abi görmek işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine rivayet eder.

Rüyada abi ve baba görmek hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına alamet etmektedir.

Rüyada vefat eden abiyi görmek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, maddi kayba uğrayacağına, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada abini ölmüş görmek zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, işlerinin düzene gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments