Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada besmele okumak

Rüyada besmele okumak

Rüyada besmele okumak yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, kazancın düşeceğine, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine yorulur.

Rüyada besmele okumak gördüyseniz:

  • Zamanı iyi değerlendirin.

Rüyada sürekli besmele okumak hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada şeytana besmele okumak zenginlik kazanacağına, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına delalettir.

Rüyada besmele okumak hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, zarar etme riskini en aza indireceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine inanılır.

Rüyada şeytandan korkup besmele çekmek endişe ettiği işlerin son bulacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına inanılır.

Rüyada korkudan besmele çekmek fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, hasret ve özlem gidereceğine alamet eder.

Rüyada korkarak besmele çekmek pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada alnında besmele görmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine yorulur.

Rüyada cin görüp besmele çekmek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, devlete hizmet etmeye, şöhret ve itibar kazanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments