Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada besmele çekerek uçmak

Rüyada besmele çekerek uçmak

Rüyada besmele çekerek uçmak annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, büyük bir işe kavuşacağına, ferah bir döneme girileceğine, yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, türlü musibetlere uğrayacağına alamet eder.

Rüyada besmele çekerek uçmak gördüyseniz:

  • Yaşam kalitenizi arttırmak, arkadaşlık ilişkilerinizi güçlendirmek istiyorsunuz.

Rüyada besmele çekerek uçmak maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine işaret eder.

Rüyada besmele çekerek uyanmak sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada besmele çekerek şeytanı kovmak etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, çareyi başka yerlerde arayacağına, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tesbih çekerken görmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine inanılır.

Rüyada birini halay çekerken görmek kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada ölüyü azap çekerken görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini azap çekerken görmek maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına işaret eder.

Rüyada kendini halay çekerken görmek ayrılığın sandığından da uzun olacağına, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments