Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada besili öküz görmek

Rüyada besili öküz görmek

Rüyada besili öküz görmek kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine işarettir.

Rüyada besili öküz gördüyseniz:

  • Size ün kazandırabilecek, imajınızı güçlendirecek veya talihinizi arttıracak konulara odaklanmalısınız.

Rüyada besili öküz görmek maddi anlamda refahının yerinde olacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, çirkin sözler işitileceğine alamet etmektedir.

Rüyada besili hayvan görmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, gözyaşı dökeceğine rivayet eder.

Rüyada besili sığır görmek sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına delalet eder.

Rüyada besili inek görmek çok iyi atılımlar yapılacağına, ona yardımcı olacağına, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada besili koç görmek tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada besili tosun görmek bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına yorulur.

Rüyada besili kedi görmek zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, kısmetlerinin her daim açık olacağına delalettir.

Rüyada besili boğa görmek kendisini çaresiz hissedeceğine, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments