Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada besili kedi görmek

Rüyada besili kedi görmek

Rüyada besili kedi görmek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına, çok iyi bir duruma geleceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Rüyada besili kedi gördüyseniz:

  • Üzerinize aldığınız her işte hayranlık uyandıracak başarılar kazanabilirsiniz.

Rüyada besili kedi görmek çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, işlerinin de rast gideceğine inanılır.

Rüyada besili boğa görmek hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine işarettir.

Rüyada besili koç görmek hayallerin gerçekleştirileceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine alamet eder.

Rüyada besili koyun görmek hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada besili inekler görmek bereketli işler yapacağına, anne babanın bu sayede mutlu olacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada besili sığır görmek sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada besili hayvan görmek çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada besili dana görmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments