Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde benekler görmek

Rüyada yüzünde benekler görmek

Rüyada yüzünde benekler görmek elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına işarettir.

Rüyada yüzünde benekler gördüyseniz:

  • Daha iyi yaşam koşulları için yapılacak düzenlemeler ruhunuzu da besleyebilir.

Rüyada benekli yüz görmek huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine inanılır.

Rüyada yüzünde benekler görmek yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, kazancın katbekat arttırılacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına işarettir.

Rüyada yüzünde kırmızı benekler görmek mahsullerin fazlalaşacağına, ona emek vereceğine, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzü benekli görmek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah benek görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada vücutta kırmızı benekler görmek iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı benekli alabalık görmek bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, iyilik ve güzellik bulacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada benekli köpek görmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, geleceğe olan inancını yitireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments