Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beline kuşak bağlamak

Rüyada beline kuşak bağlamak

Rüyada beline kuşak bağlamak kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada beline kuşak bağlamak gördüyseniz:

  • Şansınızın yanı sıra olumlu konuma gelmenizi sağlayan asıl gelişme, akılcı fikirlerinizdir.

Rüyada beline kuşak bağlamak hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada belinde kuşak görmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beline kuşak sarmak aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Rüyada beyaz kuşak bağlamak uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kuşak bağlamak zengin bir hayata sahip olunacağına, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada gelinliğe siyah kuşak bağlamak işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bele kuşak bağlamak nasiplerini alacağına, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelinliğe kırmızı kuşak bağlamak büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments