Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bekarken oğlu olduğunu görmek

Rüyada bekarken oğlu olduğunu görmek

Rüyada bekarken oğlu olduğunu görmek kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bekarken oğlu olduğunu gördüyseniz:

  • Kadınlar hakkında yanlış düşüncelere eğilimlisiniz.

Rüyada bekar oğlunun evlendiğini görmek dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine işarettir.

Rüyada bekarken oğlu olduğunu görmek boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına alamet eder.

Rüyada bekar birinin oğlu olduğunu görmek sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bekar birinin hamile görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına inanılır.

Rüyada bekar kızın bebeği olduğunu görmek yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına işarettir.

Rüyada bekar insanı evli görmek ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, kişinin yüzünün güleceğine, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına işaret eder.

Rüyada bekar kızın hamile olmak üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına inanılır.

Rüyada bekar kızı nişanlı görmek düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, verdiği sözleri tutacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments