Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bekaret kanı görmek

Rüyada bekaret kanı görmek

Rüyada bekaret kanı görmek böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, sıkıntı yükleneceğine, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına işaret eder.

Rüyada bekaret kanı gördüyseniz:

  • İş, aşk, şansa bağlı her şeyde başarılı olmamanız için bir sebep yok.Size karlı bir iş teklif edebilirler.

Rüyada bekaret kanı görmek eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, spor yapmaya başlanılacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına işaret eder.

Rüyada bekaret bozduğunu görmek kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine inanılır.

Rüyada bekaret almak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine inanılır.

Rüyada başkasının bekaretinin bozulduğunu görmek istediği herşeye ulaşabileceğine, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin bekaretini bozmak ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bekareti kaybetmek mallarının da hayırlı olacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, üzüntülerin günden güne artacağına delalet etmektedir.

Rüyada bekaretinin bozulduğunu görmek cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bekaretinin gittiğini görmek işinin gücünün de hep rast gideceğine, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments