Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bekaret almak

Rüyada bekaret almak

Rüyada bekaret almak Tövbe Edeceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına işaret eder.

Rüyada bekaret almak gördüyseniz:

  • Sizi meşgul eden bir konuyu ya başarıyla halledecek veya o konu hakkında çok güçlü hale geleceksiniz.

Rüyada bekaretin bozulmasını görmek borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine inanılır.

Rüyada bekaretinin bozulduğunu görmek ağız tadının ve moralin bozulacağına, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada bir kızın bekaretini bozmak kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada bekaretini vermek herkesin karşısında el pençe divan duracağına, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına tabir olunur.

Rüyada bekaret bozulduğunu görmek hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine işarettir.

Rüyada bekaret bozmak ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına delalettir.

Rüyada bekaretin bozulduğunu görmek güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada bekaret bozduğunu görmek kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments