Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bekaret bozmak

Rüyada bekaret bozmak

Rüyada bekaret bozmak telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, bilakis malının çoğalacağına, ailesinin de büyük olacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, üzerinde kafa yoracağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına inanılır.

Rüyada bekaret bozmak gördüyseniz:

  • Maddi, duygusal ya da fiziksel bazı konuları hafife almanız size zarar verebilir.

Rüyada birinin bekaretini bozmak parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada bekaretini bozmak çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kızın bekaretini bozmak sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına alamet eder.

Rüyada bekaret bozmak başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine, hayattan yana her istediğini elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin bekaretini bozmak kurulu düzeninin sürüp gideceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine delalettir.

Rüyada bekaret bozduğunu görmek el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına alamet eder.

Rüyada bekaret görmek onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bekaret bozulduğunu görmek bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, çok büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments