Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bekar kızın evlendiğini görmek

Rüyada bekar kızın evlendiğini görmek

Rüyada bekar kızın evlendiğini görmek bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, planlı ve programlı davranacağına, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada bekar kızın evlendiğini gördüyseniz:

  • Mantıksız veya gerçekçi olmayan taleplerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada bekar kızın evlendiğini görmek büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada bekar bir kızın evlendiğini görmek umutlarına, hayallerine kavuşacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine, kişinin malını kaybedebileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bekar kızının evlendiğini görmek insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına işarettir.

Rüyada bekar birinin evlenmek karısının çok mutlu olacağına, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, zor zamanların böylece geride kalacağına alamet eder.

Rüyada bekar bir kadının evlendiğini görmek çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına işarettir.

Rüyada bekar birinin evlendiğini görmek onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine işarettir.

Rüyada bekar bir arkadaşının evlendiğini görmek sözünde duracağına, huzurunun yerinde olacağına, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine inanılır.

Rüyada bekar evlenmek stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments