Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bekar bir kadının evlendiğini görmek

Rüyada bekar bir kadının evlendiğini görmek

Rüyada bekar bir kadının evlendiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, büyük takdir toplanacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, mal edineceğine, iş sahibi olacağına delalettir.

Rüyada bekar bir kadının evlendiğini gördüyseniz:

  • Bazı durumların her iki tarafını da görmeye çalışmalısınız.

Rüyada bekar bir kadının evlendiğini görmek büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına delalettir.

Rüyada bekar bir arkadaşının evlendiğini görmek hayırlı bir evlilik yapılacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sorunların teker teker çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bekar birinin evlenmek çok başarılı işlere girileceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına delalet eder.

Rüyada bekar birinin evlendiğini görmek maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, sorunlarından arınacağına işarettir.

Rüyada bekar evlenmek üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bekar birini evlendiğini görmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına işaret eder.

Rüyada bekar oğlunun evlendiğini görmek hem birincilik hem de kazanç getireceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bekar biriyle evlenmek yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments