Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bekar evlenmek

Rüyada bekar evlenmek

Rüyada bekar evlenmek zor ve kötü günlerden geçeceğine, bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına delalettir.

Rüyada bekar evlenmek gördüyseniz:

  • Gözlerin üzerinize çevrilmesi pek çok kişinin aksine sizi rahatsız edeceğe benziyor.

Rüyada bekar biriyle evlenmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bekar evlenmek hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bekar bir arkadaşının evlendiğini görmek yaraların merheminin bulunulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına rivayet eder.

Rüyada bekar birinin evlenmek kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bekar kızının evlendiğini görmek aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, kalkınacağına ve yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bekar kızın evlendiğini görmek kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, işlerin günden güne daha da artacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada bekarken evlendiğini görmek sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada bekar oğlunun evlendiğini görmek bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments