Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bekarken evlendiğini görmek

Rüyada bekarken evlendiğini görmek

Rüyada bekarken evlendiğini görmek şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına alamet eder.

Rüyada bekarken evlendiğini gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz veya söz verdiğiniz şeylerin altından kalkmanın fiziksel olarak mümkün olmadığını fark edebilirsiniz.

Rüyada bekar kızının evlendiğini görmek geçim sıkıntısına düşeceğine, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Rüyada bekar birinin evlendiğini görmek sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına delalet etmektedir.

Rüyada bekar oğlunun evlendiğini görmek işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına işaret eder.

Rüyada bekar kişinin evlendiğini görmek zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, sıhhat ve moral bulacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bekar birini evlendiğini görmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına inanılır.

Rüyada bekar evlenmek yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına delalet eder.

Rüyada bekar bir kızın evlendiğini görmek en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına işarettir.

Rüyada bekar bir arkadaşının evlendiğini görmek maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments