Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çanakkale şehidi görmek

Rüyada çanakkale şehidi görmek

Rüyada çanakkale şehidi görmek kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, başarılı işlere imza atılacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına inanılır.

Rüyada çanakkale şehidi gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinize hassas yaklaşmanızda fayda var.

Rüyada çanakkale şehidi görmek dik durmaya çalışacağına, içsel güvensizliklerinize, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine alamet eder.

Rüyada çanakkale şehitlik görmek kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini çanakkale savaşında görmek çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, övgü dolu sözler işiteceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada tabak çanak kırmak rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada bardak çanak görmek içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kan çanağı göz görmek iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına inanılır.

Rüyada tabak çanak almak manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada çanakkale askerlerini görmek elinin darlığa düşeceğine, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments