Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şehitlik mezarlığı görmek

Rüyada şehitlik mezarlığı görmek

Rüyada şehitlik mezarlığı görmek geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, daha fazla gelire kavuşacağına, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada şehitlik mezarlığı gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz bayanlara karşı bilinçaltınızda taşıdığınız şüpheler yüzeye çıkabilir.

Rüyada şehid mezarı görmek bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, mevkie edineceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine alamet eder.

Rüyada şehitlik mezarlığı görmek iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine delalet eder.

Rüyada şehidin dirildiğini görmek gönlünün ferahlayacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada şehidin arkasından ağlamak maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına delalet eder.

Rüyada bedir şehitlerini görmek patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada şehid cenazesi görmek zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, hasta ve zor geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada şehiti tabutta görmek gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine tabir olunur.

Rüyada şehide dua okumak daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments