Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzını kesmek

Rüyada ağzını kesmek

Rüyada ağzını kesmek çaresizleşeceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada ağzını kesmek gördüyseniz:

  • Eski yöntemlerin veya alışılmış yolların eskisi gibi işe yaramadığını fark edebilirsiniz.

Rüyada ağzını kesmek rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağlayarak saç kesmek dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağzından böcek çıktığını görmek ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, günbegün kötüleşeceğine, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağzını silmek tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada ağzından ateş çıkarmak söz ve yetki sahibi olacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin ağzını dikmek çok daha iyi koşullara sahip olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, ticaret hayatında ön plana çıkacağına inanılır.

Rüyada ağzından yemek çıkarmak her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, solan yüzünün güleceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağzından kaka çıktığını görmek atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, çok güzel işlere gireceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments