Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğinin kaka yaptığını görmek

Rüyada bebeğinin kaka yaptığını görmek

Rüyada bebeğinin kaka yaptığını görmek girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, çok güzel olaylar yaşanacağına, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, saygınlığa, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebeğinin kaka yaptığını gördüyseniz:

  • Birşey yaparken gerçek nedenleri ya çok iyi belirtin ya da sizce belirsizse saklayın.

Rüyada yeni doğmuş bebek kakası görmek umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, sırtının yere gelmeyeceğine alamet eder.

Rüyada bebek kakası görmek işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına delalettir.

Rüyada kakasını yapmış bebek görmek ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, bereketin geleceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada bebeğinin kakasını görmek refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, rüya sahibi erkekse şansının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebeğin bezine kaka yaptığını görmek daha sevgi dolu biri haline geleceğine, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına tabir olunur.

Rüyada bebek bezinde kaka görmek aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına delalettir.

Rüyada kaka yapmış bebek görmek endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada kakalı bebek görmek başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments