Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir türbede dua etmek

Rüyada bir türbede dua etmek

Rüyada bir türbede dua etmek çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada bir türbede dua etmek gördüyseniz:

  • İlgi alanınız ortak kaynak veya normal gelişimde devam eden konularda ortak para kullanımı konularına kayıyor.

Rüyada türbede dua okumak gelir kaynaklarının kuruyacağına, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada türbe görüp dua etmek bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına işaret etmektedir.

Rüyada türbe dua okumak işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine yorulur.

Rüyada türbeye dua etmek aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına delalet eder.

Rüyada türbe dua etmek akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada evliya türbesinde dua etmek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, bir anda yükseleceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine alamet eder.

Rüyada mevlana türbesinde dua etmek büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir türbede dua etmek sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments