Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek öldürdüğünü görmek

Rüyada bebek öldürdüğünü görmek

Rüyada bebek öldürdüğünü görmek bir araya geleceğine, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, yaşam standartlarının artacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine işarettir.

Rüyada bebek öldürdüğünü gördüyseniz:

  • Aynı zamanda, belli konularda sizi yavaşlatacak yeni görevler ya da sorumluluklar verilebilir.

Rüyada bir bebeğin öldüğünü görmek kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine delalettir.

Rüyada karnında bebeğinin öldüğünü görmek keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına delalettir.

Rüyada karnındaki bebeğinin öldüğünü görmek uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine inanılır.

Rüyada birinin bebeğinin öldüğünü görmek ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına işarettir.

Rüyada hamileyken bebeğin öldüğünü görmek kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada anne karnındaki bebeğin öldüğünü görmek sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni doğan bir bebeğin öldüğünü görmek gördüğü saygının ve sevginin artacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine yorulur.

Rüyada ölmek üzere olan bebek görmek sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments