Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek başı kesmek

Rüyada bebek başı kesmek

Rüyada bebek başı kesmek büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebek başı kesmek gördüyseniz:

  • Duygusal konuların üzerine gitmemeniz durumunda olaylar büyüyebilir.

Rüyada bebek başı kesmek kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin başını kesmek aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına inanılır.

Rüyada tavuk başı kesmek adımların çok iyi bir yol açacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpek başı kesmek çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına tabir olunur.

Rüyada yılan başı kesmek sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına işarettir.

Rüyada adamın başını kesmek büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, başarılarının ve kazancının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kılıçla baş kesmek yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına delalettir.

Rüyada at başı kesmek projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine, fakirleşeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments