Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek ağlamasını görmek

Rüyada bebek ağlamasını görmek

Rüyada bebek ağlamasını görmek yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, yeni bir eve taşınacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine inanılır.

Rüyada bebek ağlamasını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size istediğiniz yanıtları vermemesi veya geri dönüşleri yapmaması nedeniyle sinirleniyor olabilirsiniz.

Rüyada ağlamayan bebek görmek hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına rivayet eder.

Rüyada bebek ağlamasını görmek ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına işaret eder.

Rüyada ağlayan bebek duymak üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine alamet eder.

Rüyada ağlayan hasta bebek görmek kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebeği ağzından öpmek talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağlayan bebek susturmak yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada bebek ağlaması görmek yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına inanılır.

Rüyada ağlayan bebeği kucağına almak zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, lükse ve konfora kavuşacağına, Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments