Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atın tekme attığını görmek

Rüyada atın tekme attığını görmek

Rüyada atın tekme attığını görmek hayatının zaferlerle dolacağına, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, kalben çok rahat edileceğine, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada atın tekme attığını gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinin dışında da insanlardan bencilce yaklaşımlar görebilir, artniyetli tavırlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada birinin tekme attığını görmek sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına delalettir.

Rüyada atın tekme attığını görmek kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada at tarafından tekmelenmek mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeğin tekme attığını görmek eğer işsizse iş bulacağına, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada tekme attığını görmek kazancın günden güne daha da artacağına, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine işaret etmektedir.

Rüyada at tekmelemesi görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına rivayet eder.

Rüyada ineğin tekme attığını görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, hayırlı zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada kediye tekme attığını görmek ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, alınganlıkların hasıl olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments