Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin kaybolduğunu görmek

Rüyada bebeğin kaybolduğunu görmek

Rüyada bebeğin kaybolduğunu görmek arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına, evlilik yolunda engeller çıkacağına işaret eder.

Rüyada bebeğin kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Bedensel olarak kendinizi fazla hareketsiz hissedebilirsiniz.

Rüyada erkek bebeğin kaybolduğunu görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, rakiplerin alt edileceğine, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine işarettir.

Rüyada bebek kaybolduğunu görmek sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına işarettir.

Rüyada bebeğin kaybolduğunu görmek sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir bebeğin kaybolduğunu görmek hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaybolmak korkmak işlerinde atılıma geçeceğine, biraz dinleneceğine, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına işaret etmektedir.

Rüyada bir yere giderken kaybolmak bereket ve mutluluk elde edeceğine, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına işaret eder.

Rüyada tek başına kaybolmak geçim kolaylığı içinde olacağına, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada oğlunu kaybolduğunu görmek geçimin kolaylaşacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments